Asa prepari cea mai bună maioneză de casă fără ulei – E cea mai bună și mai sănătoasă

Iată cum faci cea mai bună maioneză de casă fără ulei – E cea mai bună și mai sănătoasă

Ingrediente:

– 1 galbenus crud
– 1 galbenus de ou fiert tare
– 4-5 linguri branza de vaci
– 1 lingura mustar simplu

Mod de preparare:

Vei folosi un mixer si vei mixa la viteza maxima intai galbenusurile cu mustarul, iar apoi, dupa ce s-a omogenizat compozitia, vei adauga si branza de vaci, lingura cu lingura.

Va trebui sa reduci viteza si sa mixezi la putere medie pana se omogenizeaza din nou. Apoi, sarezi dupa gust si amesteci din nou.

Poti folosi maioneza an salate, sandvisuri, la porumb copt, cu oua fierte, chiar si cu anumite tipuri de carne. Intotdeauna maioneza pe care o vei face an casa va fi mult mai buna si mai sanatoasa decat maioneza pe care o poti cumpara din comert.

Va uram pofta buna!