Asa prepari cele mai moi si gingase snitele. O reteta perfecta pentru toate gospodinele!

Asa prepari cele mai moi si gingase snitele. O reteta perfecta pentru toate gospodinele!

Lista de ingrediente:

-1 linguriță de zahăr

-600-700 grame de carne de porc

-făină

-1 ou

-1 linguriță de piper

-lapte

-1 linguriță de sare

Cum se prepara:

Pregatim carnea de porc, o taiem in bucati si o batem bine.

Apoi intr-un bol amestecam toate ingredientele: zahărul,piperul si sarea iar apoi frecam carnea cu amestecul obtinut.

Pe o farfurie punem snitelele si turnam deasupra laptele si le lasam sa stea aproximativ 3 ore.

Dupa asta, trecem snitelele prin faina iar apoi prin ou batut.

Punem o tigaie cu ulei la incins si le punem la prajit.

Cand sunt gata, le scoatem pe o farfurie cu servetel absorbant.

Va uram pofta buna!