Pizza fulger – Aluatul nu trebuie frământat, doar amestecați ingredientele, turnați-le în tavă și coaceți această bunătate

Tuturor le place pizza, dar de multe ori nu avem timp să frământăm aluatul, apoi să așteptăm să dospească. Pizza fulger este soluția pentru această problemă!

Ingrediente:

-150 g șuncă sau salam
-1 ceapă mai mică
-200 g cașcaval
-3 linguri făină
-2 ouă
-Sare
-1 roșie
-3 linguri maioneză
-Piper

Mod de preparare:

Amestecați ouăle, maioneza și făina, apoi adăugați puțină sare. Când această compoziție devine netedă, turnați-o într-o tavă unsă cu ulei și uniformizați.

Puneți deasupra orice doriți: salam, șuncă, ciuperci. Puteți presăra după preferință cu rozmarin sau busuioc.

Tăiați ceapa și roșia, mărunt, apoi puneți pe deasupra, după care acoperiți cu cașcavalul ras. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, aproximativ 15 minute.

Poftă bună!