Maceratul de ceapă în vin curăță eficient venele și arterele înfundate de la prima utilizare – Cum se prepară

Macerat de ceapa in vin alb:

Ingrediente:

-150 ml de miere
-1 litru de vin alb natural
-4-5 cepe rosii
-250 g de radacina de patrunjel
-2 legaturi de frunze de patrunjel

Mod de preparare:

Dupa ce au fost spalate, cepele rosii se toaca marunt si se adauga intr-un recipient de sticla, turnandu-se peste ele vin alb natural. Se pune la fiert separat radacina de patrunjel dupa ce a fost spalata, curatata si maruntita, adaugand-se si frunzele de patrunjel tocate. Se lasa la fiert pana lichidul scade cu 30-50 %.

Dupa ce s-a racit se strecoara. Maceratul de ceapa in vin alb se amesteca cu lichidul strecurat, adaugandu-se 150 ml de miere. Recipientul ermetic se inchide si se lasa 7 zile la macerat. Se agita periodic, iar dupa o saptamana preparatul se strecoara.

Mod de administrare:

Se consuma de 3 ori pe zi cate o lingura de macerat, cu 30 de minute inainte de masa. Se consuma pana la terminarea intregii cantitati.

Alcanizati hrana:

Trebuie sa alcanizati mancarea cu fructe, legume, argila, pentru a curata arterele si venele. Se recomanda consumul din belsug a lichidelor, sucuri proaspete, ceaiuri din plante, apa de legume, apa de izvor. Ca urmare, depunerile de pe vase se vor desprinde, sangele se va subtia si vor deveni mai elastici peretii vaselor.