Cremă de ciocolată de casă, delicioasă și naturală – Rețetă bună și pentru cei mici, fără E-uri, fără aditivi

Pentru această rețetă, aveți nevoie de:

Ingrediente necesare:

5 ouă
135 g zahăr
135 g făină
1 plic zahăr vanilat

Mod de preparare:

1. Batem ouăle cu zahărul vanilat.

2. Treptat, adăugăm zahărul puțin câte puțin. Dacă folosiți un mixer, amestecați timp de 25-30 de minute, la viteză mare. Dacă folosiți un robot de bucătărie, mixați timp de 20 de minute.

3. După acest interval de timp, adăugăm făina cernută. Amestecăm folosind o lingură de plastic sau de lemn, de jos în sus, până la omogenizare. Procedăm în acest mod pentru a integra aerul în compoziție.

4. Tapetăm o tavă de copt (20×7 cm) cu ulei și făină. Turnăm aluatul.

5. Modul de turnare a aluatului se face în roată, pe margini, până când umplem forma. Aluatul nu se toarnă în mijlocul tăvii!

6. Nivelăm suprafața cu o paletă și coacem blatul la temperatura de 180 de grade, timp de 30 def minute.

7. După ce blatul s-a răcit, îl scoatem din tavă și îl așezăm pe un platou. Acest blat se poate folosi în multe moduri. El se poate servi și însiropat și decorat cu zahăr pudră.

Poftă bună

 

Similar articles

Ingrediente necesare: 4 ouă 1 cană zahăr 1 cană chefir 500-600 g fructe 2 căni cu vârf făină jumătate cană ulei 1 linguriță esență de vanilie 1 linguriță coajă rasă de lămâie 1 linguriță praf de copt praf de sare…...