Pizza rapidă, de final de săptămână – Se amestecă totul și se bagă la cuptor pentru 20 minute

Ingrediente necesare

-250 ml lapte
-3 ouă
-250 grame salam
-250 grame cașcaval
-200 grame făină
-ulei de floarea-soarelui (după gust)
-100 grame ciuperci champignon

Mod de preparare:

Spălați și curățați bine ciupercile, apoi tăiați-le felii.

Tăiați salamul cubulețe și dați cașcavalul prin răzătoare.

Amestecați într-un vas laptele cu ouăle și făina. În aluatul obținut, adăugați ciupercile, salamul și cașcavalul.

Turnați aluatul într-o tavă acoperită cu hârtie pentru copt, unsă cu puțin ulei (repartizat uniform pe întreaga suprafață).

Puneți tava în cuptorul preîncălzit la 200 grade Celsius, timp de 20 minute.

Folosind această rețetă puteți pregăti cea mai delicioasă și rapidă pizza. Puteți să înlocuiți ingredientele noastre cu ingredientele voastre preferate… Aveți nevoie doar de 20-25 minute și deliciul culinar este gata!

Poftă bună!