Negresă cu vișine și cremă de brânză – O prăjitură pe placul tuturor, fără nici o excepție

Ingrediente blat:

200 g făină
440 g vișine
350 g brânză de vaci
5 ouă
1 linguriță praf de copt
150 g ciocolată neagră
200 g zahăr
150 g unt
sare
20 g zahăr vanilat

Mod de preparare:

1. Pentru început, topim ciocolata pe baie de aburi. Într-un bol separat, batem 2 ouă. Adăugăm zahărul, sarea, zahărul vanilat și amestecăm foarte bine. Separăm amestecăm brânza cu 3 ouă.

2. Adăugăm ciocolata topită, făina, praful de copt și amestecăm bine până la omogenizare.
3. Într-o tavă acoperită cu hârtie de copt, turnăm o treime din cantitatea de aluat. Adăugăm jumătate din cantitatea de brânză. Adăugăm un strat de vișine și procedăm la fel până terminăm toate ingredientele. Coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenește frumos.

Poftă bună!