Rețeta de creștere a imunității a medicului Monica Pop, în plină pandemie de coronavirus – Şansele de îmbolnăvire vor fi mult mai mici

Cunoscutul medic Monica Pop a oferit un sfat persoanelor care doresc să își crească imunitatea, în perioada aceasta când pandemia de coronavirus a fost declarată de către OMS.

Monica Pop a publicat reţeta pe contul personal de Facebook.

Recomandare:

Isoprinosine 3 pe zi, un flacon
Vitamina A – 2 capsule pe săptămână (sau 1-2 ml se bea din soluţie de Vit A)
Vitamina D3, f f importantă și necesară, 3000-5000 u zilnic. La persoane cu deficit mai mare, chiar 8000 – 10000 u/zi.
Totul 1 lună.
Apoi, continuati cu Vitamina D3 minimum 2-3000u zilnic, permanent. Şi, anual măcar (dacă nu la 6 luni), faceţi o determinare. Valori normale 30-100.

Aproape toată populaţia are deficit de Vitamina D3 şi astfel e mult mai expusă la contaminări sau îmbolnăviri (orice).

Nu uitaţi să mâncaţi o proteină înainte de a ieşi din casă (ou, brânză, şuncă) pentru ca mecanismul de apărarea să fie în “acțiune”!

Astfel, şansele de îmbolnăvire vor fi mult, mult mai mici!”, este mesajul publicat de managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmolgice, prof. dr. Monica Pop.

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus în România crește de la o oră la alta. Bilanțul persoanelor depistate pozitiv cu virusul ucigaș a ajuns la 48. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat miercuri că epidemia de COVID-19 poate fi caracterizată ca pandemie.

 

Similar articles

Ingrediente necesare: 4 ouă 1 cană zahăr 1 cană chefir 500-600 g fructe 2 căni cu vârf făină jumătate cană ulei 1 linguriță esență de vanilie 1 linguriță coajă rasă de lămâie 1 linguriță praf de copt praf de sare…...