Zacuscă din dovlecei, cu morcov, ceapă, roșii și usturoi. Notați rețeta, să nu vă pară rău

Ingrediente:

-1 kg dovlecei,
-2 morcovi,
-2 cepe,
-2 roșii,
-1 lingură pastă de roșii,
-1 căpățână de usturoi,
-100 ml apă,
-sare, piper, ulei.

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem dovleceii cubulețe.

2. Ceapa o tăiem semi-rondele.

3. Morcovii îi dăm prin răzătoarea mare.

4. Procedăm la fel și cu roșiile.

5. Așezăm dovleceii într-o tigai încinsă cu ulei. Adăugăm apa și gătim pe foc mic.

6. Procedăm la fel cu ceapa și morcovul. Adăugăm pasta de roșii și amestecăm bine.

7. Adăugăm legumele prăjite în tigaie cu dovlecei. Adăugăm pasta de roșii, usturoiul zdorbit, condimentele și gătim pe foc mic 1-2 minute.

8. Repartizăm zacusca în borcane.

Poftă bună!

 

Similar articles

Ingrediente necesare: 4 ouă 1 cană zahăr 1 cană chefir 500-600 g fructe 2 căni cu vârf făină jumătate cană ulei 1 linguriță esență de vanilie 1 linguriță coajă rasă de lămâie 1 linguriță praf de copt praf de sare…...