Tort rapid fără coacere – Desert spectaculos, gata într-un timp record

Mod de preparare:

1. Pentru început, mărunțim biscuiții. Îi adăugăm într-un bol, iar pe deasupra adăugăm untul topit. Amestecăm foarte bine.

2. Turnăm amestecul obținut anterior, într-o tavă de copt. Cu ajutorul mâinilor, dăm formă de con aluatului și îl punem la frigider pentru 15 minute.

3. Decojim bananele, pe urmă le tăiem felii.

4. Scoatem tava din frigider, adăugăm feliile de banane.

5. Într-un bol separat, batem frișca cu zahăr. Amestecăm până obținem o cremă omogenă. Cu ajutorul unei pungi de patiserie, tapetăm uniform stratul de banane.

6. La final, decorăm suprafața tortului cu pudră de cacao.

Ținem tortul la frigider 2-3 ore, înainte de servire.

Poftă bună!