Suc de rădăcinoase pentru detoxifierea ficatului – Recomandat pentru vindecarea bolilor cronice și a cancerului

Detoxifierea este o parte fundamentală și integrantă a procesului de vindecare a bolilor cronice. Sucurile de legume și fructe curăță corpul și îl aprovizionează cu vitamine, antioxidanți, minerale și substanțe nutritive de care are nevoie pentru recăpătarea vitalității și pentru refacerea imnutății.

Bolnavi de cancer, neoplasme sau afecțiuni hepatice trebuie să știe că înainte de orice tratament standard medicamentos, trebuie să facă o detoxifiere a ficatului.

Legumele și fructele ajută cel mai mult în acest sens, iar rețeta de mai jos include cele mai renumite rădăcinoase și fructe imunostimulatoare și cu proprietăți anti-cancerigene.

Cura de dezintoxicare a ficatului durează 7 zile, timp în care se consumă în fiecare zi câte 2 tipuri de sucuri preparate dintr-un amestec de fructe și legume.

Dimineața, se prepară un suc din 200g de mere acre și 300g de sfeclă roșie.

Curățați merele și sfecla și treceți-le prin mașina de suc.

Beți sucul obținut cu înghițituri mici pentru o mai bună asimilare, pe parcursul a 30 de minute, înainte de micul dejun.

Procedați la fel în fiecare dimineață, timp de 7 zile.

Acest suc este un adevărat miracol pentru inimă ( scade tensiunea ), pentru sânge ( crește hemoglobina ), pentru ficat ( curăță ) și pentru cancer.

Este antiinflamatoare, fungicid, anticancerigen, antioxidant și detoxifiant.

Seara, se prepară un suc din 200g de morcovi, 100g rădăcină de pătrunjel, 250g mere și 100g de ridiche neagră.

Curățați toate legumele și fructele după care stoarceți-le în mașina de suc.

Beți sucul obținut la 1 oră după masa de seară sau înainte de culcare, timp de 7 zile.

Această cură se poate face de 2 ori pe an în cazul personalelor care suferă de hepatită cronică, respectiv de 4 ori pe an în cazul persoanelor bolnave de ciroză.

 

Similar articles