Un tânăr a refuzat să îşi lase mama, care avea Covid, să moară singură în spital. S-a căţărat zilnic două etaje până la fereastra ei

Un tânăr din Palestina nu s-a putut despărți de mama sa, după ce femeia a fost internată în spital după ce s-a infectat cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

Tânărul și-a vizitat mama, bolnavă și de leucemie, la un geam al spitalului, repetând gestul zi de zi, până când femeia s-a stins.

Bărbatul și-a iubit enorm mama și nu s-a putut despărți de femeie, astfel că a simțit nevoia să o vegheze zi și noapte, chiar dacă a fost nevoit să se cațere pe un zid al spitalului.

ADVERTISEMENT
Un tânăr s-a cățărat două etaje la spital pentru a fi alături de mama internată la Terapie Intensivă
Tânărul, pe numele său Jihad Al-Suwaiti, locuia în Hebron alături de familia sa și s-a cățărat în fiecare zi la etajul doi al spitalului, pentru a-și veghea mama de la geam.

„Obișnuia să coboare de acolo abia după ce era convins că mama lui a adormit”, a rememorat un angajat al spitalului, potrivit A1.ro.

Medicii l-au rugat pe tânărul în vârstă de 30 de ani să renunțe la gestul necugetat, pentru a nu se răni, însă acesta nu a conceput să-și abandoneze mama, în vârstă de 73 de ani. Femeia îl crescuse după ce tatăl murise în urmă cu 15 ani, astfel că între cei doi exista o legătură extrem de puternică.

Femeia, Rasmi Suwaiti a petrecut 5 zile în spital înainte de a muri. Fiind bolnavă și de leucemie, combinația cu Covid-19 i-a fost fatală.
„Jihad era foarte apropiat de mama noastră, mai ales după ce tatăl nostru a murit, în urmă cu 15 ani. O iubea mult. Când a aflat că a murit, a fost șocat și furios. Acum pare să fi acceptat situația”, a declarat fratele lui Jihad.

Tânărul s-a cățărat pentru ultima oară pe zidul spitalului în 16 iulie, pentru a-și lua rămas bun de la mama sa. Femeia a decedat, mai apoi, liniștită că fiul ei a vegheat-o în ultimele momente ale vieții.

 

Similar articles

Ingrediente necesare: 4 ouă 1 cană zahăr 1 cană chefir 500-600 g fructe 2 căni cu vârf făină jumătate cană ulei 1 linguriță esență de vanilie 1 linguriță coajă rasă de lămâie 1 linguriță praf de copt praf de sare…...