ALERTA!! Un celebru medic avertizează: Acest medicament poate ucide. Toți îl folosec în cazul răcelii

Alertă pe piața medicamentelor. Doctorul Mihai Craiu trage semnalul de alarmă. Potrivit acestuia, un medicament des folosit în tratarea afecțiunilor la copii, poate fi fatal dacă nu este aplicat corespunzător.

Este vorba despre Ventolin, care, potrivit dr. Mihai Craiu, administrat în doze mari, acesta poate ucide. Totodată, medicul subliniează faptul că ventolinul se administrează numai în caz de bronhospasm acut și nicidecum în cazul unei răceli.

”Ca să parafrazez un clasic in viață voi spune doar că pământul este rotund, benzina este inflamabilă și Ventolinul NU se dă pentru copii care au muci în nas și tuse din cauza unei răceli. Toate celelalte afirmații din imaginea de mai jos sunt doar aberații.
Stiința nu are nevoie de aprobarea unor amatori, pentru a-și exercita efectele.
Ventolinul se administreaza DOAR când există bronhospasm acut!”, a scris medicul pe facebook.

Poate UCIDE

Reacția medicului survine după mai multe comentarii ”deplasate”. Acesta subliniează faptul că medicamentul poate fi fatal, ba chiar dă și un exemplu din familia sa pentru a pune punct în cazul persoanelor neinformate.

”Niciodată altfel și mereu în doza adecvată! Doze prea mari pot UCIDE! Chiar nu mai accept comentarii deplasate. In familia noastră a existat un astfel de deces. PUNCT!”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Sursa articol: https://www.capital.ro

 

Similar articles

Ingrediente necesare: 4 ouă 1 cană zahăr 1 cană chefir 500-600 g fructe 2 căni cu vârf făină jumătate cană ulei 1 linguriță esență de vanilie 1 linguriță coajă rasă de lămâie 1 linguriță praf de copt praf de sare…...