Ghimbirul Infeliat – Indeparteaza mucusul din plamani si vindeca tusea in doar o noapte, deosebit de bun pentru copii

Impachetare cu ghimbir si miere – Mierea este un remediu pentru o serie de boli. Aceasta include detoxifiere generala si tratamente pentru ten uscat. Cu toate acestea, mierea poate fi folosita de asemenea pentru a calma raceli, datorita capacitatii sale de a elimina mucusul din plamani. Mierea este un tratament sigur pentru copii si adulti.

Mod de preparare al impachetarii: Este foarte rapid si usor si rapid sa faci aceste impachetari si vei avea nevoie doar de cateva ingrediente simple. Unii oameni prefera sa foloseasca folie de aluminiu pentru impachetare; Ulei de cocos; Miere; Tifon; Servetel; Bandaj; Faina.

Indicatii: Amesteca mierea si faina intr-o pasta, dar incearca sa faci asta fara sa o atingi. Adauga ulei de cocos si niste suc de ghimbir proaspat apoi baga din nou amestecul in faina. Pune pasta pe un servetel si inveleste-l cu ajutorul tifonului. Pune impachetarea pe spate sau pe piept si fixeaza-l cu bandajul. Apoi, pune-ti pijamalele si mergi la culcare. Daca impachetarea este pentru un copil, asigurate ca il fixezi cu 2-3 ore inainte de somn. Un adult poate dormi cu impachetarea dar trebuie sa stii ca te va face sa transpiri. Acest tratament nu are efecte adverse, dar fi prudent la utilizarea acestuia de catre copii deoarece acesta ar putea cauza iritatii pe pielea fina.

Rachel Lim, din Singapore a folosit aceste impachetari pe copilul ei si apoi a impartasit experienta pe Facebook, afirmand eficienta sa imensa. Ea a folosit foaie de staniol pentru impachetare. Copilul ei obisnuia sa inceapa sa tuseasca cu 2-3 ore inainte de somn. Ea a adaugat ca dupa ce a pus folia pe el, care a tinut-o timp de 4 ore nu a mai auzit nici o tuse din partea copilului, disparand chiar si congestia nazala si flegma. Ghimbirul, ca si mierea, este un tratament foarte puternic impotriva tusei. Alina inflamatia gatului si amelioreaza congestiile din piept. Nu uita sa dai share pe Facebook ca sa vada si prietenii si familia ta, ai putea ajuta pe cineva care chiar are nevoie!

 

Similar articles

Ingrediente necesare: 4 ouă 1 cană zahăr 1 cană chefir 500-600 g fructe 2 căni cu vârf făină jumătate cană ulei 1 linguriță esență de vanilie 1 linguriță coajă rasă de lămâie 1 linguriță praf de copt praf de sare…...