Ai nevoie de 500g carne tocată, 5-6 cartofi, sos de roșii, smântână, ouă și condimente – Musaca de cartofi în vas yena

Ingrediente:

500 g carne tocata
5-6 cartofi
3 linguri sos de rosii
1 foaie de dafin
cimbru
marar
patrunjel
sare
piper
3 linguri smantana
3 oua
2 cepe

Mod de preparare:

1. Pentru inceput, punem cartofii la fiert.
2. Intr-un bol, amestecam carnea tocata cu ceapa taiata marunt. Adaugam 500 ml de apa, condimentele, patrunjelul si sosul de rosii. Amestecam foarte bine, scrie kkiloretete.com.

3. Intr-un bol separat, batem smantana cu ouale.

4. Dupa ce s-au racit, taiem cartofii rondele. Pe un vas yena, asezam un strat de cartofi. Pe deasupra, adaugam un strat de carne tocata iar la final acoperim cu un strat de smantana. Procedam la fel pana terminam toate ingredientele. Coacem la temperatura de 180 de grade, pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!