Pulpe de pui cu orez, la cuptor – O rețetă simplă și delicioasă

Ingrediente

4 morcovi
2 bucati ceapa
2 pahare de orez
800 grame pulpe de pui
2 linguri de smantana
jumatate de lingurita de piper negru
sare, dupa gust
3 pahare de apa
3 linguri de floarea-soarelui

Cum se prepara?

1. Adaugati in smantana sare, piper negru, alte condimente dupa preferinte. Amestecati bine.

2. Ungeti cu aceasta compozitie pulpele de pui si lasati-le timp de 30 minute.

3. Taiati marunt ceapa, dati prin razatoare morcovul si prajiti-le intr-o tigaie cu ulei (foc mediu).

4. Puneti ceapa si morcovul intr-o forma adanca pentru copt.

5. Deasupra puneti orezul, turnati apa peste el, puneti sare si apoi puneti si pulpele de pui.

6. Acoperiti tava cu folie din aluminiu si puneti-o la cuptor, timp de 60 minute la temperatura de 180-200 grade Celsius.

7. Cu 10 minute inainte de a fi gata, indepartati folia.