Reteta unui vechi elixir. Facut din vin rosu si usturoi, trateaza zeci de afectiuni cum ar fi diferite boli ale sistemului respirator, ale sistemului imunitar, ale sistemului cardiovascular, ficat, rinichi

Pe masura ce inaintam in varsta, creste si riscul de a dezvolta diferite boli care ne pot afecta serios calitatea vietii. In plus, stim cu totii, secretul unei vieti sanatoase sta intr-un stil de viata echilibrat, o alimentatie sanatoasa si obiceiul de a face miscare in mod regulat. In plus, putem profita de doua ingrediente puternice si naturale, adevarati aliati ai sanatatii noastre: usturoiul si vinul rosu.

In cele ce urmeaza, iti vom prezenta un remediu natural realizat din usturoi si vin rosu, care poate vindeca diferite boli ale sistemului respirator, ale sistemului imunitar, ale sistemului cardiovascular, ficat, rinichi, afectiuni limfatice etc.

Reteta – Cum se prepara acest remediu natural cu proprietati terapeutice exceptionale

Acest remediu naturist curata sangele, intareste sistemul imunitar, elimina colesterolul rau, imbunatateste activitatea sistemului cardiovascular, elimina sarea in exces din organism, creste rezistenta la efort, da energie si lupta impotriva diverselor infectii etc. Insa, mai presus de toate, acest remediu are puternice proprietati de prevenire si combatere a diferitelor tipuri de cancer.

Ingrediente:

-12 catei de usturoi;
-1/2 litru de vin rosu de calitate.

Mod de preparare:

Se cojeste usturoiul si se amesteca cu o jumatate de litru de vin intr-un borcan de sticla. Recomandam folosirea usturoiului romanesc de la tarani si nu pe cel chinezesc din supermarketuri care are un continut de arsenic mai ridicat si proprietati terapeutice scazute. De asemenea puteti taia usturoiul in doua, se va macera mai bine si elixirul va fi mai puternic insa gustul este mai putin placut de catre unele persoane.

Borcanul (inchis ermetic) se tine la macerat si se depoziteaza timp de doua saptamani intr-un loc protejat de lumina soarelui. In tot acest timp, vasul se agita de 2-3 ori zilnic;
In cele din urma, se filtreaza lichidul si se depoziteaza intr-un recipient opac.

Info: Acest tratament se poate administra de cel putin doua ori pe an, in cure de cate o luna, timp in care se consuma 2-3 lingurite pe zi.

 

Similar articles