Miere de albine cu cătină, rețeta miraculoasă pentru 45 de boli

Cătina cu miere de albine este un adevărat leac universal. Conține de 10 ori mai multă vitamina C decât fructele citrice și de 2 ori mai multă decât faimoasele măceșe. Conține de asemenea și alte vitamine și elemente precum: A, B1, B2, B6, B9, E, F, K, O, betacaroten, celuloză, fosfor, potasiu, fier, calciu, magneziu.

Mod de preparare a cătinei cu miere de albine
Într-un borcan de 800 ml se zdrobesc 500 g boabe de cătină, peste care se adaugă 500 g miere. Se consumă zilnic câte o linguriță din acest preparat și astfel organismul este fortificat în perioadele când răceala și gripa încearcă să ne răzbească.

Se lasă la macerat 3 săptămâni în borcan închis și în frigider.

Proporția ideală este două părți miere și o parte cătină. Dacă se pune prea puțină miere se va subția foarte mult, iar cătina fiind destul de zemoasă va începe să fermenteze. Este bine ca boabele de cătină să fie zdrobite și cojile aruncate – altfel, boabele se vor lipi de limbă și unii nu suportă senzația.

Cătina cu miere de albine este un produs magnific, dar poate fi folosită ca medicament și mai puternic. Se amestecă într-un litru de compoziție, 500 ml cătină cu miere de albine, 100 gel de aloe vera, 50 ml pastă de usturoi, macerat de afine și 5-6 linguri de polen (crud sau pulbere). Acest produs este mai mult decât poate avea nevoie orice boală ca să dispară din corpul tău.

 

Similar articles