Iata un nou mod de a prepara snitelele de pui. Este mult mai simplu si nu mai este nevoie sa folosim faina si oul.

Lista de ingrediente:

-30 mililitri de ulei

-40 grame de miere

-3-4 căței de usturoi

-50 grame de maioneză

-30 grame de muștar

-4 piepturi de pui

-piper roșu măcinat – după gust

-boia – după gust

-sare – după gust

Cum se prepara:

Pentru inceput pregatim marinada.

Combinam usturoiul dat prin presă, uleiul, muștarul, maioneza si mierea lichida, dupa care condimenta, cu sare si piper dupa gust si amestecam bine.

Carnea o spalam si uscam cu un prosop absorbant, iar apoi o feliem subtire.

Il acoperim cu folie de plastic si il batem usor, dupa care le pune intr-o cratita adanca impreuna cu marinada si lasam sa 60-120 de minute.

Dupa acest timp punem puiul intr-o tava, impreuna cu marinada si bagam la cuptor 40 de minute la temperatura de 180 grade celsius.

Va uram pofta buna!