Prajitura moale si pufoasa, cu branza dulce si visine din compot – O prajitura aromata si extrem de delicioasa

Ingrediente pentru blat:

-3 ouă
-200 mililitri lapte
-200 mililitri ulei
-250 grame zahăr tos
-500 grame făină
-1 plic praf de copt

Ingrediente pentru stratul cu brânză:

-250 grame brânză de vaci
-1 ou
-Zahăr pudră după gust
-vișine fără sâmburi din compot

Mod de preparare:

Mixăm spumă ouăle împreună cu zahărul tos. Adăugăm laptele, uleiul și la final încorporăm și făina cernută și amestecată cu praful de copt.
Tapetăm o tavă cu hârtie de copt și transferăm compoziția în ea. Adăugăm și vișinele peste compoziția de blat.
Într-un bol, amestecăm brânza cu oul și cu zahărul pudră și adăugăm acest amestec printre vișine.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius și coacem prăjitura timp de 30 de minute.
După ce se răcorește un pic, o pudrăm cu zahăr pudră.

Pofta buna!