1 sfecla mare, ghimbir si mere – Sucul miraculos cu proprietati antiinflamatoare, antioxidante și anticancerigene

Ingrediente:

-2 mere
-1 sfecla mare
-1 bucata de ghimbir de 1 deget
-1 castravete opțional
– jumatate pahar de apa

Mod de preparare:

Spalati bine merele, sfecla si ghimbirul. Taiati-le bucati, fara sa le decojiti. Puneti-le in blender impreuna cu apa. Mixati pana cand obtineti o pasta fina, omogena.

Acoperiti gura blenderului cu o bucata de tifon sau cu un saculet folosit la strecurarea laptelui de seminte sau nuci. Turnati pasta prin tifon intr-un bol si stoarceti bine panza pentru a extrage tot sucul. Turnati apoi sucul intr-un pahar si serviti-l imediat.

Daca vi se pare prea concentrat, il puteti dilua cu mai multa apa. De asemenea, poate fi indulcit cu miere de albine sau cu putin suc de struguri. Sucul de sfecla rosie poate fi asociat cu suc de morcov, castravete si/sau telina

Această băutură consumată proaspătă aduce beneficii extraordinare organismului, atât la nivel energetic şi nutritiv şi cât datorită valenţelor sale curative.

Beneficiile sucului:

Are proprietati antiinflamatoare, antioxidante si anticancerigene.
*artrita
*bolile de inima
*pietrele la rinichi
*afectiuni ale ochilor
*vene varicoase
*arterioscleroza
*cancer
*colesterol
*tensiune

Sfecla roșie consumată în mod regulat previne și tratează leucemia, cancerul pulmonar, colon-rectal și cel gastric datorită faptului ca aceasta este bogată în substanțe antioxidante.

Rădăcina de sfecla roșie face minuni în cazul cancerului de prostată sau de sân, precum și în cancerul testicular.

Ghimbirul:

Stimuleaza functia digestiva
Previne infectiile orale
Antioxidant si energizant
Remediu contra racelii si gripei
Ajuta la scaderea colesterolului
Calmeaza greata
Contribuie la reducerea inflamatiilor
Contribuie la ingrijirea pielii si a parului

 

Similar articles