Ingrediente:
2 oua
2 linguri de faina
1 lingura de cacao
3 linguri zahar granulat
200 ml lapte
vanilie dupa gust
100 g unt
200 g mascarpone
Mod de preparare:
Se amesteca 2 oua intregi cu 2 linguri de faina, 1 lingura de cacao, 3 linguri de zahar, se toarna 200 ml de lapte fiert si se gateste amestecand constant pana se ingroasa la foc mic.
Se ia de pe foc si se amesteca pana se raceste.
Bateti untul cateva minute cu un mixer, apoi adaugati crema de mascarpone. Mixati pentru cateva minute.
Cand crema este complet racita, adaugati amestecul de unt si mascarpone si amestecati.
Architektur in Basel [Schweiz] | feat. Andreas Ruby – S AM Schweizerisches Architekturmuseum
Lasati jumatate de ora la frigider si apoi puteti umple orice prajituri sau torturi doriti.
Sfat: Daca doriti o crema mai consistenta si mai multa, amestecati o ciocolata neagra in ea la final, cat inca mai este calduta pentru ca ciocolata sa aiba timp sa se topeasca.