Cea mai bună rețetă pentru regenerarea părului. Trebuie sa incerci neaparat aceasta reteta naturista…

Este greu să explic cum, dar funcționează! Cu toții, indiferent de bărbat sau femeie, ne străduim să obținem un păr frumos și sănătos.

Persoanele care suferă de căderea părului și chelie sunt disperate pentru un tratament pentru a recâștiga creșterea părului. Unii dintre ei sunt implicați în tratamente de înfrumusețare sau transplanturi de păr, care sunt foarte scumpe și nu garantează succesul.

Ce zici de un proces natural care stimulează creșterea părului și are grijă de sănătatea părului tău? Sună grozav, nu-i așa?

Consultați în detaliu rețeta noastră de creștere a părului pentru a vă ajuta să obțineți un păr mai gros și mai sănătos.

Oamenii pierd de obicei 50-100 de fire de păr în fiecare zi, ceea ce de fapt trece neobservat. Dar când oamenii încep să-și găsească pete chele pe cap, încep să se îngrijoreze de căderea părului. Acum nu trebuie să vă faceți griji cu privire la căderea părului, deoarece aveți un remediu natural

un pahar de bere

jumatate de banana

1 lingura de miere

1 gălbenuș de ou

Mod de preparare:

Luați 1 gălbenuș de ou și bateți bine. Tăiați ½ banană în bucăți mici. Acum, combinați gălbenușul de ou și banana într-un blender.

Adăugați ½ cană de bere și 1 lingură miere. Se amestecă bine pana ce devine o pastă netedă.

Cum se folosește acest remediu?

Aplicarea produsului este foarte simplă.

Odată ce pasta este gata, aplicați-o pe scalp cu vârful degetelor.

Se lasă să acționeze 2-3 ore. Spălați-vă părul cu apă rece și șampon, clătiți de două ori pentru a îndepărta masca. Utilizați acest remediu în mod regulat timp de 7 zile pentru a obține părul gros și sănătos.

 

Similar articles