Ghimbirul preparat amelioreaza artrita, durerile de stomac, reduce colesterolul si regleaza nivelul de zahar din sange

Radacina de ghimbir este cunoscuta ca contine numeroase beneficii pentru sanatate. Potrivit multor studii clinice radacina de ghimbir poate ajuta persoanele care sufera de artrita sau de dureri cronice.

Oamenii folosesc radacina de ghimbir pentru a condimenta alimentele reducand și ameliorand simptomele de raceala, gripa, tuse, și de asemenea, foarte benefic pentru circulația sângelui și de prevenire a cancerului.

In plus, ghimbirul este capabil sa reduca colesterolul rau si nivelul de zahar din sange si este o soluție foarte eficientă pentru greață și digestie.

Medicina holistică a folosit ghimbirul timp de secole în tratamentul împotriva diferitelor probleme de sanatate, cum ar fi colesterolul, artrita, nivelul de zahar din sange si boli de stomac.

Ingrediente:

115 ml apă minerală

suc de lămâie verde

450 ml apă filtrată

200 grame ghimbir decojit și fin tocat

2 linguri miere organica

felii de lamaie

Mod de preparare:

Mai întâi de toate, se fierbe apa filtrata, iar apoi se adaugă ghimbir în ea. Se reduce căldura și se fierbe timp de 5 minute. Odată fierte, opriti caldura și se lasă timp de 20 de minute.

Acum, se strecoara lichidul de ghimbir și să-l utilizați pentru a prepara siropul.

Cand este caldut se adauga mierea. Se pune intr-un pahar 1/3 sirop de ghimbir, se poate adauga si putin suc proaspat de ghimbir, zeama de la 1/2 lime si 1/2 lamaie. Se adauga apa minerala si felii de lamaie. Va recomandam sa folositi produse organice.