Chifteluțe din carne de porc – Fragede, gustoase și suculente, cuvintele sunt de prisos…

Ingrediente necesare:

1 kg carne de porc
3 cartofi
3 cepe
1 ou
150 ml lapte
1 lingură muștar
sare, piper

Mod de preparare:

1. Pentru început, curățăm cartofii și cepele și le dăm prin mașina de tocat. Adăugăm 150 ml de lapte și amestecăm.

2. Adăugăm un ou, o lingură de muștar și amestecăm. Condimentăm totul cu sare și piper.

3. Adăugăm carnea de porc și amestecăm cu compoziția pregătită anterior. După ce am obținut o umplutură omogenă, formăm chifteluțele.

4. Într-o tigaie cu ulei încins, prăjim chifteluțele pe ambele părți. Coacem la foc mic timp de 20 de minute până se rumenesc frumos.

5. Când sunt gata, scoatem chiftelele și le așezăm pe un prosop de hârtie pentru a absorbi surplusul de ulei.