Prajitura fara coacere, gata in mai putin de 20 de minute. Este cremoasa si are un gust delicios

Ingrediente pentru primul strat:

500 g biscuiti macinati

100 g de unt

100 g zahar pudra

un pic de lapte

esenta dupa gust

Ingrediente pentru al doilea strat:

250 g de branza de vaci

zahar dupa gust

200 ml crema dulce sau mascarpone

Ingrediente pentru al treilea strat:

1 budinca de vanilie

0,5 l lapte

1 zahar vanilat

Ingrediente pentru al patrulea strat:

200 ml frisca lichida

Mod de preparare:

Zdrobiti biscuitii si amestecati cu ingredientele ramase. Asezati compozitia intr-o tava si apasati bine pentru a nu avea denivelari.

Se amesteca ingredientele pentru al doilea strat si se intinde amestecul obtinut peste biscuiti. Gatiti budinca conform instructiunilor si apoi intindeti peste al doilea strat.

In cele din urma, bateti frisca si puneti-o peste al treilea strat, lasati prajitura sa se intareasca la frigider pentru cateva ore.