Cel mai delicios chec la tavă – Aluatul fraged și umplutura de cacao fac din acest chec o adevarata delicatesa

Ingrediente:

8 ouă

16 linguri zahăr

8 linguri ulei

8 linguri lapte

12 linguri făină

1 plic praf de copt

3 linguri cacao

1 esență lămâie

1 esență de rom

100 g miez de nucă

Mod de preparare:

1. Pentru început, separăm gălbenușurile de albușuri. Cu ajutorul unui mixer, batem albușurile spumă. Adăugăm zahărul, gălbenușurile, laptele și uleiul. Amestecăm bine până la omogenizare.

2. Adăugăm făina cernută, praful de copt și mixăm bine până la omogenizare.

3. În jumătate de cantitate de aluat, adăugăm pudra de cacao. În cantitatea rămasă, adăugăm esența de lămâie.

4. Turnăm aluatul într-o tavă de chec, acoperită cu hârtie de copt. Alternăm cu aluatul de cacao. La final, adăugăm miezul de nucă și coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 20 de minute.

 

Similar articles