Așa se prepară cei mai gustoși cartofi la cuptor, umpluți cu ciuperci și cașcaval – Te lingi pe degete

Ingrediente:

2 cepe
200 grame ciuperci
2 linguri maioneza
4 cartofi fierti
100 grame cascaval

Mod de preparare:

1. Fierbeti cartofii intregi. Curatati-i de coaja si taiati-i in jumatati. Cu o lingura, scoateti miezul, facand spatiu pentru umplutura, scrie bucatarianoastra.online.

2. Prajiti ciupercile si ceapa in putin ulei pana sunt gata. Amestecati-le cu maioneza, sare si condimente dupa gust.

3. Puneti umplutura in cartofii pregatiti, iar deasupra presarati cu cascaval ras. Asezati cartofii intr-o forma unsa cu unt sau tapetata cu hartie de copt.

4. Coaceti gustarea in cuptorul preincalzit la temperatura 170 grade Celsius, 15 minute, pana se rumenesc frumos.