Macrou cu lămâie în sos de roșii, la cuptor – Salvează această rețetă pentru când se mănâncă pește, e delicioasă

Ingrediente:

4 bucati peste macrou
o lingurita amidon
2-3 fire patrunjel
o bucata lamaie
4 bucati rosii (pulpa pasata)
piper si sare dupa gust
150 ml apa
4 linguri ulei
o bucata ceapa rosie

Mod de preparare:

Pestele se spala, se curata de intestine si se portioneaza in bucati potrivite. Lamaia se taie felii subtiri si se introduce in fiecare bucata de peste. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei timp de 2-3 minute.

Adaugam pulpa de rosii si se continua fierberea maxim 10 minute.

Sosul obtinut se amesteca cu amidonul dizolvat in apa.Adaugam sare, piper dupa gust apoi il turnam intr-o tava.

Asezam bucatile de peste in sos si introducem tava in cuptorul preincalzit (la 160 grade Celsius) pentru 25-30 min. Se presara cu patrunjel maruntit si se serveste

 

Similar articles