Tartă cu vișine și smântână – Mult mai fină și delicioasă decât un cheesecake

Ingrediente pentru aluat: 200 g făină, 150 g brânză de vaci, 5 linguri ulei, 5 linguri lapte, 1-2 lingurițe praf de copt

Ingrediente pentru umplutură: 125 g zahăr, 150 g brânză dulce, 200 g vișine (din compot), 20 g făină, 300 ml smântână, 3 ouă

Mod de preparare:

Într-un bol, cernem făina. Adăugăm praful de copt, brânza de vaci, uleiul, laptele și amestecăm bine.

Turnăm aluatul într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.

Într-un bol, batem ouăle cu zahăr. Adăugăm brânza de vaci, smântâna, făina și amestecăm bine.

Turnăm compoziția peste aluat. Pe deasupra, așezăm vișinele și coacem tarta la temperatura de 180 de grade, timp de 50 de minute. La final, decorăm cu zahăr pudră.

Poftă bună!

 

Similar articles