Budincă de dovlecei cu carne și cascaval – Ador această rețetă, nimic nu mai rămâne în tavă pentru a doua zi

Ingrediente:

150 gr smantana
7-8 rosii mici
2-3 cepe medii
sare
ulei
350 gr carne tocata
4-5 oua
piper negru
130 gr cascaval tare
2-3 linguri pasta de rosii
4-5 dovlecei mai mici

Mod de preparare:

Toaca marunt ceapa si prajeste in tigaie, impreuna cu pasta de rosii si carnea tocata. Potriveste de sare si piper. Spala dovleceii, da-i pe razatoarea mare, presara niste sare pe ei si lasa-i deoparte cateva minute.

Stoarce-i bine apoi. Spala rosiile si taie-le rondele. Mixeaza smantana cu ouale si potriveste de sare. Unge cu putin ulei o tava de copt.

Pune in tava jumatate din cantitatea de dovlecei, apoi carnea si restul de dovlecei.

Acopera cu rosiile rondele. Toarna ouale peste tot, presara cascavalul si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru circa 30-35 de minute.