Apă aurie: lămâie, curcuma și 1 pahar de apă pe zi. Și veți uita de medicamente

Băuturi sănătoase și delicioase care conțin curcuma

Cocktail alb.

Ingrediente:

380 mililitri de lapte;
1/2 lingurita turmeric
1/2 linguriță scorțișoară
o linguriță și jumătate de miere;
1/3 lingură de ghimbir.
Este ușor să preparați o astfel de băutură: ingredientele disponibile trebuie amestecate într-un recipient mic. Apoi, trebuie să încălziți amestecul pe aragaz, dar nu ar trebui să fie adus la fierbere. Bea un cocktail pentru a preveni și a trata răceala.

Ceai de curcuma.

Ingrediente:

apă – 380 mililitri;
1/3 linguriță turmeric
1/3 linguriță ghimbir
1/4 linguriță de cuișoare și scorțișoară.
Toate condimentele trebuie umplute cu apă fierbinte. Bea-l când ceaiul s-a răcit ușor. Dacă are gust picant pentru tine, atunci poți adăuga 1 lingură de miere. Care sunt beneficiile unei astfel de băuturi? Faptul că îmbunătățește digestia, elimină greața, crește imunitatea.

Băutură cu lămâie.

Ingrediente:

apă caldă – 180 de mililitri;
curcuma -1/3 lingurita;
miere – 1/3 linguriță;
câteva felii de lămâie.

Strângeți sucul din feliile de lămâie într-un recipient cu apă. Apoi, trebuie să adăugați restul componentelor acolo. Se amestecă totul bine. O băutură similară cu lămâie poate fi consumată în fiecare dimineață, deoarece curăță corpul de toxine și, de asemenea, vă va oferi un impuls de vivacitate.

Apropo, datorită băuturilor care conțin curcuma, o persoană se simte sătulă mult timp. Dacă te străduiești să slăbești, rețetele propuse te vor ajuta bine în acest sens. Doar bea băuturile enumerate mai sus înainte de mese.

Condimentul este încă aplicat extern. De exemplu, dacă gingiile sunt inflamate, atunci această soluție vă va ajuta: dizolvați 1 lingură de condiment în 250 de mililitri de apă și clătiți-vă gura.

Cel mai probabil, aplicați și măști de casă din când în când? Apoi, asigurați-vă că utilizați și o mască de curcumă întineritoare. Rețeta este destul de simplă: luați câte 1 linguriță de miere, turmeric și lapte. Avantajele măștii sunt incontestabile: netezirea ridurilor, eliminarea inflamației, îmbunătățirea tonusului feței.

Asigurați-vă că luați notă de rețetele indicate, iar efectul nu va întârzia să apară!

SURSA:https://sfaturi-idei-si-povesti-despre-viata.ro/