Desert cu crema de branza si lamaie. Se prepara extrem de simplu si rapid iar rezultatul este demential!

Ingrediente:

Zeama de la 2 lamai stoarse
226 grame de crema de branza (Philadelphia_
115 grame zahar + 3 linguri (45 grame)
2 liguri de unt topit
Aluat de foietaj
Coaja de la 1,5 lamai rasa

Mod de preparare:

Preincalzim cuptorul la temperature de 175 grade Celsius.
Tava de copt o tapetam cu hartie de copt si o ungem cu putin ulei.
Dupa ce am uns tava, intindem o foaie de aluat.
Apoi, intr-un bol amestecam de coaja de lamiae rasa si amestecam cu zeama de lamaie. Apoi adaugam crema de branza si 115 grame de zahar si mixam pana obtinem o compozitie omogena si cremoasa.
Compozitia rezultata o intindem peste foaia deja intinsa in tava, urmand sa acoperim cu cea de-a doua foaie.
La final ungem foaia cu un ou batut si presaram diferenta de 45 grane de zahar.
Bagam tava in cuptorul preincalzit si lasam sa se coaca pana cand se rumeneste.

 

Similar articles