Cea mai usoara reteta de negresa cu nuca de cocos!

Ingrediente

-1 cana lapte,
-1 cana si jumatate zahar,
-1 cana faina,
-200 g unt,
-2-3 linguri cacao, 3 oua,
-ciocolata,
-nuca de cocos fulgi.

Mod de preparare

Se pun intr-o cratita pe foc untul, laptele, zaharul, cacaua si se dau in clocot. Se da cratita deoparte si se lasa sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit, se adauga galbenusurile, faina, praful de copt si se incorporeaza. Se bat si albusurile spuma si se adauga la compozitia rezultata.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se intinde in strat uniform aluatul. Se da la cuptor la foc iute. Dupa ce s-a copt, se scoate si se lasa sa se raceasca. Dupa aceea se toarna deasupra ciocolata topita pe baie de aburi, se presara nuca de cocos, se taie si se serveste.

Sursa; https://www.kfetele.ro/cooking

 

Similar articles