Cum prepari cei mai buni Carnati de casa pentru Craciun – Salveaza reteta!!

Ingrediente:

-1 kilogram si jumatate de carne de porc (pulpa fara os)
-350 de grame de carne grasa sau grasime de porc
-fleica de vita
-carne de oaie grasa
-140 de grame de usturoi pisat
-90 grame de sare
-20 de grame de piper macinat
-12 grame de cimbru macinat

Mod de preparare:

Carnea se trece prin masina de tocat, iar mirodeniile si ierburile aromatice se amesteca intre ele, apoi se pun peste carnea tocata si se amesteca.

Intestinele se curata de grasime, daca este cazul, apoi se spala folosind apa si otet pentru a scapa de mirosul neplacut.

Urmatorul pas este sa intinzi intestinele si sa sufli prin ele. Aseaza apoi un capat al intestinului pe palnia masinii de tocat iar carnea se pune in masina. Apoi, se umplu carnatii cu aceasta compozitie.

Care este secretul celor mai buni carnati?

Secretul pentru a prepara cei mai buni carnati traditionali de Craciun este carnea de calitate. Pasta pentru carnati trebuie sa contina cam 25% grasime si restul carne macra, daca folosesti carne de porc. Daca folosesti carne de vita pentru a ii gati, procentul de grasime poate sa ajunga pana la 45%.

 

Similar articles