Prăjitură delicioasă din foi de napolitană, cacao, alune, miez de nucă și rom

Ingrediente:

-foi de napolitană
-400 g zahăr
-4 ouă
-1 lingură pudră de cacao
-un pachet de margarină
-esență de rom
-150 g alune
-miez de nucă

Mod de preparare:

1. Într-un bol, turnăm 200 de grame de zahăr. Adăugăm 2 ouă și 2 gălbenușuri. Amestecăm bine cu ajutorul unui mixer. Restul de zahăr îl caramelizăm, pe urmă îl turnăm în amestecul pregătit anterior.

2. Adăugăm o lingurp de cacao, margarina și punem compoziția la încălzit la foc mic. După ce am obținut o cremă omogenă, luăm vasul de pe foc și adunăm alunele, esența de rom și miezul de nucă.

3. Tapetăm foile de napolitană cu crema pregătită anterior. Punem prăjitura la frigider pentru câteva ore.

 

Similar articles