Ingrediente:

4 cartofi mari
70 g cașcaval
120 g bacon
1 ceapă
20 g unt
sare

Mod de preparare:

1. Pentru început, spălăm cartofii foarte bine. Cu ajutorul unei furculițe îi înțepăm pe urmă
îi coacem la temperatura 180 de grade, până se rumenesc frumos.

2. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem ceapa cubulețe. Bacon-ul îl tăiem fâșii. Cașcavalul îl dăm prin răzătoarea mare.

3. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim ceapa tăiată mărunt. Adăugăm bacon-ul și gătim până la omogenizare.

4. După ce s-au răcit, scoatem pulpa din cartofi.

5. Încompoziția pregătită anterior, adăugăm pulpa de cartofi mărunțită. Adăugăm sarea, piperul, untul și amestecăm foarte bine. Umplem cartofii cu compoziția obținută. Coacem încă 10 minute la temperatura de 200 de grade.

Loading...