Pentru a obține un un ficat gustos, suculent și delicat, ar trebui să știți unele dintre subtilitățile preparării ficatului. Aici este cea mai bună rețetă. Iata ingredientele de care aveti nevoie: Ficat de pui – 500 g; ceapa – 2 buc; făină – 4 linguri. sare și piper la gust; ulei – pentru gatire.

Mod de preparare:

Taiati ficateii in bucati. Rotiți bucățile în făină, puneti-le la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.

Se prăjește timp de 3 minute pe fiecare parte și se transferă într-un castron. Taiati ceapa rondele si puneti-o la prajit pana se inmoaie. Adaugati ficatul, putina sare si piper. Puneti capacul si lasati la prajit cateva minute.

Asta este tot. Pofta buna! Nota: In cazul in care folositi ficat de vita sau porc taiati-l in felii de maxim un centimetru grosime. Procesul tehnologic este la fel ca si la ficatul de pui.

Loading...