Ingrediente necesare:

600 g piept de pui
500 g șuncă
6 castraveți murați
5 roșii
6 ouă
100 g cașcaval
verdeață
maioneză
Mod de preparare:

1. Pentru început, punem carnea de pui la fiert. După ce s-a răcit, o tăiem bucățele.

2. Dăm cașcavalul prin răzătoare. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem castraveții pai. Procedăm la fel și cu șunca.

3. Punem ouăle la fiert într-o oală cu apă. După ce s-au răcit, le tăiem bucățele.

4. Roșiile le tăiem cubulețe.

5. Într-un bol, amestecăm toate ingredientele menționate mai sus. La final, condimentăm cu verdeață și maioneză.

Bonus

Supă de perișoare cu cașcaval. Perișoarele sunt de vis, pur și simplu se topesc în gură

Nu pot trăi fără supă – O pot mânca la prânz, dar și la cină… Mama m-a îmvățat încă din copilarie să mănânc supă în fiecare zi…

Ingrediente necesare pentru supă:

2.5 l supă de pui sau apă
1 ceapă
1 morcov
5 cartofi
4 linguri ulei
sare, piper
Ingrediente pentru perișoare:

100 g cașcaval
1 ou
130 g făină
2 linguri unt
sare

Mod de prepare:

1. Începem cu perișoarele. Dăm cascavalul prin răzătoare, adăugăm untul, făină, oul și sarea.
Amestecăm bine și lăsăm la frigider 30 de minute.

2. Tăiem cartofii cubulețe și îi adăugăm în supa de pui la foc mic.Adăugăm sare și piper.Morcovul și ceapa se călesc in prealabil până capătă o culoare aurie pe urmă se adăugă în supă.

3. Între timp, formăm biluțe mici din amestecul de cașcaval.

4. Adăugăm biluțele în supă și gătim la foc mic 5-10 minute până sunt gata.

5. La final, se adaugă puțină verdeață.Se servește caldă alături de cei dragi.

Loading...