Cata ceapa trebuie sa pui la zacuscă. Trucul de care țin cont gospodinele pricepute

Zacusca este cel mai gătit preparat de pus în borcan în această perioadă. Fie că aveți printre membri familiei studenți care iubesc zacusca, sau o faceți pentru a o savura cu familia la iarnă, acesta rămâne unul dintre amestecurile la borcan cele mai dorite.

Rețeta este extrem de cunoscută, însă multă lume se întreabă câtă ceapă se pune în zacuscă, pentru a crea un preparat reușit. Așadar, haideți să vedem care este trucul de care țin cont gospodinele pricepute.

În această perioadă, gospodinele din România le acordă o atenție sporită pregătirilor de iarnă, astfel că se asigură că vor avea proviziile necesare.

Din acest motiv, camara trebuie să fie umplută cu borcane cu tot felul de murături sau amestecuri, iar pe lângă acestea, preparatul de bază este zacusca.

Deși este un preparat care se gătește de mulți ani și există multe rețete în acest sens, întrebarea cea mai întâlnită din mintea femeilor este câtă ceapă ar trebui să adauge în rețetă.

Ce cantitate de ceapă ar trebui să se adauge în zacuscă

Gospodinele din România se pregătesc, treptat, de venirea sezonului rece. Pentru a se asigura că vor avea pe ce să pună mâna la iarnă, acestea își încarcă cămările cu borcane de tot felul.

Dincolo de castraveții murați, se află cel mai popular preparat, și anume zacusca.

Există numeroase rețete de zacuscă , fiind un preparat vechi, gătit de ani de zile. Însă, rețetele sunt diferite și pe gustul tuturor, mai ales din punct de vedere al cantității de ceapă.

Pentru a nu da greș, femeile vor mereu să știe care este cantitatea ideală de ceapă pe care ar trebui să o adauge în zacuscă, în așa fel încât să aibă gustul dorit.

Gospodinele pricepute, pentru care zacusca a devenit un preparat cheie, țin cont de anumite trucuri ca zacusca lor să aibă gustul idea. Din acest motiv, recomandarea lor pentru zacusca de vinete, acolo unde este folosită cel mai mult ceapa, este să adauge 3 kilograme de ceapă la 6 kilograme de vinete.

Alte trucuri pentru o zacuscă reușită

Pe lângă cantitatea de ceapă, gospodinele mai țin cont și de alte trucuri care le ajută să gătească cel mai delicios preparat. Așadar, printre acestea se regăsesc coacerea legumel