O mai ții minte pe Ana Munteanu, câștigătoarea Vocea României 2017? Cum arată și cu ce se ocupă acum, la 22 de ani

Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

O mai ții minte pe Ana Munteanu, câștigătoarea Vocea României 2017? Cum arată și cu ce se ocupă acum, la 22 de ani: "Viața mea s-a schimbat"

Ana Munteanu avea doar 16 ani când a câștigat Vocea României 2017 și premiul de 100.000 de euro. Era în echipa lui Smiley, care a fost fascinat de vocea uluitoare a tinerei din Republica Moldova. Ana Munteanu are 22 de ani acum și spune că viața ei s-a schimbat după Vocea României. Iată cum arată și cu ce se ocupă în prezent!

Ana Munteanu a câștigat marele trofeu Vocea României 2017, precum și premiul în valoare de 100.000 de euro. Ea s-a numărat printre concurenții din echipa lui Smiley. Astăzi, la 6 ani de la câștigarea trofeului, Ana este la fel de pasionată de muzică, dar este o prezență foarte discretă în lumea showbiz-ului, nedorindu-și prea multă expunere.

Cum arată și cu ce se ocupă în prezent Ana Munteanu, câștigătoarea Vocea României 2017

După participarea la Vocea României, Ana Munteanu a înregistrat piesele Unde te duci?’ și Chocolat’, iar apoi s-a concentrat pe studii. Ana joacă în musicalul Mama Mia’, alături de Loredana Groza, Horia Brenciu și Cornel Ilie, unde interpretează personajul Sophie, fiica Donei.

De asemenea, Ana Munteanu preferă să cânte în cercuri restrânse și s-a alăturat comunității AVA, care se descrie în felul următor: Suntem o echipă tânără, care îl iubim pe Domnul Isus din toată inima. Domnul Isus este mesajul nostru pentru toți oamenii.

Biserica AVA’ a luat ființă pe timpul pandemiei și acum credem că este timpul potrivit ca să ieșim în public. AVA — înseamnă TATĂ, iar viziunea și pasiunea noastră este ca să cunoaștem și să îmbrățișăm. Inima de TATĂ a lui Dumnezeu’, notează Pro TV.

Acum în vârstă de 22 de ani, Ana studiază pianul, iar în curând urmează să susțină un examen important, pentru care se pregătește intens, mai scrie sursa citată. Ea a postat pe pagina de socializare un filmuleț în care interpretează o melodie la acest instrument.

Smiley a fost fascinat de Ana Munteanu, când a participat la Vocea României

În etapa audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2017, Smiley s-a declarat fascinat de calitățile vocale ale Anei. În timpul show-ului, antrenorul și tânăra din Republica Moldova au colaborat foarte bine.

În seara finalei show-ului Vocea României 2017, Ana a cântat trei melodii: „La boheme’ – de una singură, „De unde vii la ora asta’– împreună cu Smiley și, în final, „The prayer’ – împreună cu Marcel Pavel.

Ana Munteanu a spus că viaţa a început să i se schimbe din momentul în care Smiley s-a întors la audiţii.

„Nu, nu mi-am imaginat niciodată că o să ajung aici. Era doar un vis din acela care mi se părea foarte sus. Nu puteam să mă gândesc că se va întâmpla atât de repede. Îmi doream foarte mult să vin în România și să particip la Vocea României, dar nu atât de devreme. Până la urmă am participat acum și cred că așa trebuia să fie.

Viața mea deja s-a schimbat. Din momentul în care Smiley s-a întors la audiții, viața mea s-a schimbat cu mult. Sper și de acum înainte să se schimbe în continuare spre bine. (…) Am foarte multe amintiri cu Smiley la repetiții, filmări. Am petrecut multe momente pe care nu le vom uita niciodată. Pentru mine Smiley va rămâne așa o amintire foarte…’, a spus în exclusivitate Ana Munteanu pentru VIVA!, la vremea aceea.