Vestea diminetei despre șoferul drogat de la 2 Mai! Ce s-a întâmplat în închisoare

Accident 2 Mai. Vlad Pascu, șoferul drogat care a omorât două persoane în urmă cu câteva săptămâni a intrat în sevraj. Se află sub supravegherea medicilor.

Accident 2 Mai. Vlad Pascu a intrat în sevraj

Accident 2 Mai. Tânărul șofer în vârstă de 19 ani, care a omorât doi studenți la 2 Mai, a intrat în sevraj.

Anterior, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest și a ieșit pozitiv la trei tipuri de droguri de mare risc. Vorbim despre cocaină, amfetamină și metamfetamină.

A fost efectuată și o expertiză toxicologică care a scos la iveală că acesta avea în sânge șase substanțe interzise.

Acest cocktail de droguri întârzie reacția oricărui om care l-ar consuma. Specialiștii mai spun că, în urma consumului unui astfel de cocktail, pe lângă lipsa de reacție, apar și alte efecte:

  • nu mai vezi bine
  • ai halucinații
  • confuzi lucrurile
  • ai o stare de euforie
  • ai creșteri de tensiune

Vlad Pascu, supus unei evaluări psihice

Vlad Pascu se află acum după gratii. El se confruntă cu simptome tipice de sevraj. Având în vedere că se simte rău, medicii din penitenciar în supraveghează constant.

Surse apropiate acestei chestiuni spun că el acuză dureri abdominale și articulare. De altfel, nu doarme deloc și nu mănâncă.

El a fost supus unei evaluări psihice, după ce a avut momente în care a plâns și a devenit agresiv verbal.

„Acuză dureri abdominale și articulare, nu doarme absolut deloc și nici nu mănâncă, este extrem de agitat. Are momente în care plânge și momente în care devine agresiv verbal. I s-a făcut o evaluare psihiatrică, iar un medic îl supraveghează”, arată sursele.

Tânărul de 19 ani are pulsul ridicat

Aceleași surse mai spun că Vlad Pascu are pulsul foarte mare și că transpiră foarte mult.  El a vorbit cu avocata sa care spune că nu este consțient de gravitatea faptelor sale.

De asemenea, el spune că vrea să meargă acasă și cere mereu ciocolată.

„Durerile fizice date de sevraj sunt reale, iar astfel de pacienți trebuie monitorizați atent. Are pulsul foarte mare și transpiră abundent. A stat de vorba cu avocata sa, dar nu este lucid și nici nu are un discurs lucid. Spune că vrea acasă, nu este conștient de gravitatea faptelor sale. Cere ciocolată tot timpul”, au mai spus sursele pentru cancan.ro.