Vesti tragige despre Printesa Kate Middleton.

Kate Middleton a primit cruntul diagnostic în urma operației abdominale la care a fost supusă în luna ianuarie.

În luna ianuarie, Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală abdominală, iar de atunci nu a mai fost văzută în cadrul niciunei întruniri oficiale.

După un lung știri de presupuneri și zvonuri legate de motivele dispariției sale din spațiul public, prințesa a făcut primele declarații oficiale despre starea sa de sănătate, care, în momentul de față, din nefericire, nu sunt cele mai optimiste. Mai exact, Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer, al doilea caz de acest fel care lovește familia regală britanică în doar câteva luni, după ce regele Charles a primit același diagnostic.

Kate Middleton, diagnosticată cu cancer

În ciuda situației dificile cu care se confruntă, Kate Middleton a transmis un mesaj plin de optimism, în care a mărturisit că are încredere că totul va fi bine, cu precizarea că în aceste momente are mare nevoie de liniște și de empatia tuturor oamenilor.

În prezent, este supusă unui tratament preventiv de chimioterapie, decizând să nu ofere mai multe detalii despre diagnostic.

„Echipa medicală m-a sfătuit că ar trebui să urmez un curs de chimioterapie preventivă și acum sunt în fazele incipiente ale acelui tratament. Acest lucru, desigur, a fost un șoc imens. William și cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa acest lucru în privat, de dragul tinerei noastre familii.

După cum vă puteți imagina, acest lucru a luat timp. A fost nevoie de timp pentru a ne recupera după o intervenție chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul.

Cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și lui Louis într-un mod adecvat pentru ei și să-i asigurăm că voi fi bine. După cum le-am spus, sunt bine și” Mă întăresc în fiecare zi concentrându-mă pe lucrurile care mă vor ajuta să mă vindec în mintea, trupul și spiritul meu.

A-l avea pe William alături de mine este o sursă grozavă de mângâiere și liniștire. La fel și dragostea, sprijinul și bunătatea de care au fost arătate atât de mulți dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru noi doi. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să revin când voi putea, dar deocamdată trebuie să mă concentrez pe recuperarea completă.

În acest moment mă gândesc și la toate acele vieți afectate de cancer. Pentru toți cei care se confruntă cu această boală sub orice formă, vă rugăm să nu vă pierdeți credința sau speranța.

Nu sunteți singuri.”, a spus Kate Middletone.