Mama mama, ce bunatate am obtinut din 7 dovlecei – Iti recomand sa salvezi reteta

Bine ai venit sau revenit pe bucatariatraditionala.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Lista de ingrediente:

-2 oua mari (marimea L)
-Sare
-piper
-Ulei
– 7 dovlecei medii
– 300 grame de pesmet
– 6 usturoi (zdrobiti)

Cum se prepara:

Incepem prin a spala dovleceii, dupa care ii curatam si ii dam prin razatoare.

Pregatim un bol in care turnam cele 300 de grame de pesmet.

Apoi scurgem dovleceii de sucul pe care l-au lasat.

Dupa asta ii punem in bolul cu pesmet si adaugam usturoiul zdrobit, condimentele si ouale. Amestecam pana se omogenizeaza.

Punem o tigaie cu ulei la incins.

Dupa ce am amestecat bine, incepem sa formam chiftelutele si le asezam in uleiul incins si lasam pana se prajesc si rumenesc frumos.

Dupa ce s-au prajit le scoatem pe un servetel si le putem servi.

Pofta buna sa aveti!